Hagopur Certosan bidskade hæmmer

149,00 DKK

CERTOSAN bid-hæmmer er et organisk, yderst effektivt produkt til at reducere bidskader på planter. Den blev udviklet specielt til at beskytte mod bidskader af rådyr, krondyr, harer og kaniner på unge planter og træer.

Dens målrettede og praktiske anvendelighed - også på svært tilgængelige områder - såvel som den økonomiske forbrug og lang virkningstid, gør CERTOSAN den perfekte følgesvend for jæger eller skovfoged. Selv i private haver, havecentre og kirkegårde kan dette middel anvendes.

Virkning:
Det virker ved svage dufte af forskellige biologiske proteiner, fedtstoffer og salte. CERTOSAN er godkendt af det tyske biologiske statsinstitut for landbrug og skovbrug (004267-00/02-001).

Anvendelse:
Det sprayes direkte uden yderligere hjælpemidler på de planter som ønskes beskyttet. En dåse spray virker  til omkring 100 sprøjtninger.

Vi anbefaler en specifik sprøjtning pål de mest sårbare plantedeledele, såsom knopper. CERTOSAN virker hele året rundt. Effekten afhænger af planternes vækst og virker optil et halævt år ved sprøjtning i slutningen af efteråret og vinteren. I foråret og sommeren, og ved høj vildttæthed og / eller ved meget kraftige bidskader, anbefaler vi at behandlingen skal gentages hver 6 uge.

Bemærk venligst:
Sprydåsen skal opbevares ogt anvendes ved temperaturer over 5 grader Celsius. Når der sprøjtes bør den ikke vendes på hovedet.

Inspiration
Andre købte også