Fri fragt ved køb over 600,- kr. 15 års erfaring 90 dages returret Prisgaranti Hurtig levering - 1-2 dage

Merkel longjohn, Underbuks, er blød og elastisk og lavet af blandt andet merino uld.

Det gør at varme og sved transporteres effektivt væk fra kroppen. 

Kraftig elastik og gylp som gør buksen super behagelig at have på.

749,00
Ghillie jakke til dem som vil gå i et med naturen.
499,00

2-lags lydløs, åndbar, vind- og vandafvisende jagtjakke til vinterjagt.

499,00

2-lags lydløs, åndbar, vind- og vandafvisende jagtbuks til vinterjagt.

299,00
Overtrækssæt i bomuld som gør dig stort set usynlig i vinterlandskabet.
999,00

Hvis du gerne vil forsvinde i underskoven, så er dette det rette sæt. Praktisk og nemt at tage på. Bestående af, Jakke, buks, hat og våbentildækning

699,00
Populær

Sidder du stille i skoven i mange timer i de kolde måneder? Så ved du hvad denne skal bruges til!

1.199,00

Lækker sæt til vinterjagt. Buks og jakke med hætte. Fuldtændig lydløst og let at tage på. Perfekt til gåsejagt og pursch om vinteren Super pris resten af februar.

699,00

Ny farve, rigtig lækker jakke som passer til de fleste årstider. 2 lags lydløs, blød, åndbar, vind- og vandafvisende jagtjakke. Super forhold imellem pris og kvalitet - Solid 2-vejs lynlåslukning foran, med knapper. - Højtlukkende krave med integreret hætte. - 5 yderlommer (2 med integrerede patronlommer) - Ærmelukning med indvendige manchetter og justerbar velcrolukning. - Stor lynlåslomme i lændehøjde på ryggen. Tilhørende buks findes også

Pris fra
699,00

Forårsgrøn Camouflage jakke og buks, som er brugbar næsten til alle årstider. 2-lags lydløs, blød, åndbar, vind- og vandafvisende jagt sæt Masser af lommer og gode detaljer.

999,00

Let og tyndt sæt til at trække ud over dit normal jagttøj. Praktisk med og med store lommer, åbninger så du nemt kan komme til dine andre lommer.

499,00

Lange underbukser i superblødt materiale, som er skabt til aktivitet Passer til Langærmet T-shirt, Sport Materiale: 92% Nylon, 8% Elastan - kropsnær, bekvem pasform. - behagelig bærekomfort på grund af lette, fleksible materialer. - let at vedligeholde, hurtigtørrende.

99,00