GUIDE - Opsætning af Spypoint Vildtkamera

GUIDE - Opsætning af Spypoint Vildtkamera

Udvælgelse af rette område og placering af vildtkamera, er afgørende for at øge deres produktivitet. Her følger et uddrag af vores bedste anbefaling til opsætning af dit nye Trail kamera.

Trail kamera er kun lige så gode som de steder, du opsætter dem. Placering af vildtkamera i uproduktive områder fører generelt til mindre og underordnede fotos. Dette giver ikke de resultater, du leder efter.

Her er hvad du skal gøre i stedet
Start med at lære så meget om området som muligt. Find ud af, hvad jordstykket har at byde på, og opsæt dine trail kamera flere steder, for at få indsigt om bestandens adfærd.

Heldigvis er der måder at gøre dette på. Den klassiske måde er at studere forskellige fysiske kort. Disse kan afsløre specifikke spor om, hvilke områder der kunne være hotspots. Langt de fleste benytter dog Apps til formålet, fx Google Maps eller lignende. Apps har ofte lag, der er bedre end traditionelle kort. For eksempel vises hybridlag, såsom luftbilleder og konturlinjer samtidigt. Det er virkelig den næstbedste metode, efter fremfor alt at være på ejendommen.

Ting kan ændre sig fra år til år, men tingene forbliver ofte de samme. Medmindre miljøet eller forholdene ændrer sig, er sandsynligheden for, at hjortebesætningen ændrer sine overordnede ejendomsvaner, ikke sandsynlig. Gå en tur i skoven for at lære, hvad den har at tilbyde. Det er meget mere fordelagtig end at spejde efter dyret, netop med øje om at reducere trykket.
De fleste hjorte tolererer en lille smule menneskelig indtrængen. Gør det bare ikke til en vane. Alt sagt, her er bare en håndfuld steder, der ofte er de bedste Trail kamera hotspots.

1. Knivspidser
Knivspids er et meget løst begreb. Mange ting kan tjene som en. Tragte, hegn, huller, sadler, træ grænser og mere. Placering af kameraer på sådanne steder er især godt for dem, der ikke kan placere agn eller mineraler foran vildtkameraet.

2. Bænke
De, der jæger i bakkeland, forstår hvor meget rådyr bruger en god bænk. Dette gælder især, hvis bænken er placeret langs den øverste tredjedel af højderyggen.

3. Bakketoppe
Toppene på kamme er også gode. Rådyr rejser langs disse, når de kommer fra punkt A til B, især under brunst. Ligesom disse områder fungerer som gode udkigsposter, er det også gode steder til kameraer.

4. Nedvindssiden
Af ​​en højderyg fungerer normalt som strøelsesområder. Rådyr bruger disse områder på grund af de snoede fordele, de giver.

5. Indvendige Skovhjørner
Når hjorte kommer ud i det fri, ser de ud til at foretrække indenfor skovhjørner, hvor to vinkelrette trælinjer mødes. Dette gør sådanne områder gode til kameraer.

6. Ydre Habitat
Hjorte kaldes almindeligvis kant dyr, fordi de bruger så meget tid i og omkring kant habitater. Generelt er disse steder, hvor to naturtyper mødes, såsom hårdttræ og nåletræer, hårdttræ og græsarealer osv.

7. Madkilder
Sandsynligvis de sikreste og mindst påtrængende steder at sætte Trail kameraer er store fødekilder, der ikke er ekstremt tæt på dyrets hvileområder. Disse områder besøges af hjorte, men for det meste i mørket. Alligevel er det godt at tage lager og sammensætte mønstre.

10. Vandkilder
Rådyr har brug for vand lige så meget som de har brug for mad. Hvis vand er rindende eller i det mindste koncentreret, kan du overveje at placere kamera over disse områder.

Tilbage til blog