Steiner Night Hunter Extreme 8x56

9.999,00 DKK

Steiner Nighthunter Xtreme er en ekstremt god jagtkikkert, som leverer den højest mulige lystransmission. Kikkerten har ideel bærekomfort og en forrygende robusthed. Steiner Nighthunter Xtreme er den perfekte jagtkikkert og giver jægeren en ultimativ fordel i det afgørende øjeblik.
Kikkerten har en gennemsnitlig lystransmission på over 95% - 96% om natten og 94% om dagen. Takket være Diamond-Night-Coatingen, opnår man en lystransmission over hele farvespektret! Kikkerten er altså ideel til anvendelse om natten eller i skumringen.
Steiner Nighthunter Xtreme er udstyret med Sports-Auto-Focus, som gør at billedet forbliver helt klart fra 20 meter til uendeligt. Dette kan være særligt brugbart om natten, når jægeren skal se sit mål.
Kikkerten indeholder ComfortGrip, som betyder at kikkerthuset har en fantastisk og ergonomisk optimeret NBR-baseret overflade. Dette giver et sikkert og let greb. Derudover er kikkerten behagelig og blød, hvilket forebygger for tidlig træthed, og bidrager til længere observationstid.
Steiner Nighthunter Xtreme er en kikkert, som du vil have svært ved at lægge fra dig.

Tekniske specifikationer
Forstørrelse: 8x
Objektivdiameter: 56mm
Prismer: Porro
Vægt: 1090 g

Inspiration
Andre købte også