Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Betaling
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS / NETS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS / NETS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen bliver sendt fra JAGTKOMPAGNIET. Du kan betale med følgende korttyper: Visa dankort, dankort, visa elektron, eurocard, mastercard og jcb. 

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Ved køb med ViaBill, læs mere her: www.viabill.dk/kredit

Fragt

Alle ordrer sendes med udvalgte transportører som kan yde en sikker og hurtig levering til både privatpersoner og firmaer. På det danske marked sender vi typisk med GLS Pakkeshop eller Post Nord. 

Du skal påregne en leveringstid på ca. 1-3 hverdage. Leveringstiden afhænger af hvilke produkter du bestiller, da det ikke er alle produkter, vi har på lager lokalt. Hvis der skulle opstå forsinkelser i forhold til ovennævnte så bliver du informeret herom.  

0-20 Kgs Pakkeshop = 49 Dkk 

0-20 Kgs Privatlevering = 69 Dkk

0-20 Kgs Firmalevering = 59 Dkk

20-30 Kgs levering til privat og levering = 159 Dkk

Ordrer over 600,- kr leveres fragtfrit, undtaget jagtstiger, som afregnes til ovenstående fragt priser.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du altid 90 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 90 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 90 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@jagtkompagniet.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Jagtkompagniet ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på jagtkompagniet.dk er Jagtkompagniet ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@jagtkompagniet.dk.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Kundeservice på info@jagtkompagniet.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21 August 2018