Om Jagtkompagniet

Jagtkompagniet.dk er stiftet i 2003 og drives af erfarne jægere med forståelse for hvilket jagtgrej der målrettet løser jægerens behov.
Idéen bag Jagtkompagniet kom til under en jagtrejse i Letland, hvor 2 gode venner mente at der manglede en seriøs, kundeorienteret jagtbutik, med fokus på gode kvalitetsprodukter til rimelige penge.
Vi har altid været fascineret af blandt andet vildsvine jagt, sikkert fordi vi i Letland altid skød mange vildsvin. I den forbindelse har vi senere fundet ud af hvor vigtigt ordentligt natgrej er, og idag er vi stolte over at have noget af det bedste som findes på markedet i vores butik.
Vi fører i dag termiske håndspottere fra Hikmicro, som er iblandt markedets bedste. Dertil har vi udvidet vores sortiment med sigtekikkerter med stort lysindfald fra italienske Konus, samt vores populære action kamera fra amerikanske Shotkam.
Vi er hele tiden på jagt efter nye leverandører, der kan opfylde jægerens høje krav og vores nyeste mærker er Badlands, Konus og Shotkam.
Vi sætter egenskaberne om et lydløst og slidstærkt design, samt brugervenlighed og kvalitet højest, i vores konstante søgen efter verdens bedste leverandører af jagtgrej.
Jagt er indbegrebet af et tillidsfuldt fællesskab, og derfor er vores jagtshop døbt Jagtkompagniet, fordi vi alle er passioneret jægere der sætter tillid og troværdighed højest.
Kvaliteten er i højsædet, og vi stoler på vores leverandører. Derfor tror vi også på, at vores kunder indfrier sine forventninger med vores kvalitetsprodukter. Vi yder 90 dages returret og prisgaranti for alle DK webshops.
Vi behandler vores kunder som var det vores bedste jagtkammerat. Alle vores kunder er en den af vores jagtkompagni, og derfor er vi stolte af at yde vores bedste for en personlig kundeservice og support af vores jagtudstyr.
Velkommen hos Jagtkompagniet.