Returnering & Ombytning.

Retur og ombytning

Du kan selvfølgelig returnere varer, i henhold til din fortrydelsesret eller reklamationsret, som omtales nedenfor. 

Ombytning af varer

Ønsker du at ombytte varer, så besøg vores returportal, hvor du også kan købe en billig returlabel. Gå til Returportal 

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at returnere med egen transportør, så skal det være til vores adresse, og ikke til en pakkeshop.

Vores adresse er : Jagtkompagniet, Drejergangen 9 B, 2690 Karlsunde.

Fortrydelsesret

Skulle du mod forventning fortryde dit køb, kan varen returneres indenfor 90 dage fra den dato, du har modtaget varen.

Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen i samme stand, som den er modtaget og forsvarligt emballeret.

Købesummen krediteres din konto, typisk indenfor 7 hverdage. Beløbet bliver automatisk tilbageført til den konto, som du anvendte ved købet af varen.

Ønsker du at returnere varer, så besøg vores returportal, hvor du også kan købe en billig returlabel. Gå til Returportal.

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at returnere med egen transportør, så skal det være til vores adresse, og ikke til en pakkeshop.

Jagtkompagniet, Drejergangen 9B, 2690 Karlslunde.

Reklamation

Som handlende hos Jagtkompagniet.dk har du naturligvis reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen udbedret, ombyttet eller pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.

Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret fejl eller mangel på varen.

Du bedes sende varen tilbage i original emballage uden at fjerne hængemærker etc.

Ønsker du at reklamere over et produkt, så besøg vores returportal, hvor du også kan købe en billig returlabel. Gå til Returportal 

Bemærk: Vi erstatter ikke bortkomne returordrer, hvis denne er sendt som en maxibrevsforsendelse. Vi anbefaler, at du altid sender dine returordre som pakke, da dette giver mulighed for at tracke forsendelsen.

Vi har 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, du enten kan få varen repareret, ombyttet, eller pengene tilbage. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Din retur / reklamation er godkendt, når pakken er i Jagtkompagniets varetægt og er fundet i acceptabel stand / ubrugt.

Hvis du har spørgsmål til retur eller reklamation er du velkommen til at maile til vores kundeservice på info@jagtkompagniet.dk