Viperflex Styx Elite

1.400,00 DKK
1.549,00 DKK
Du sparer: 149,00 DKK

Viper-Flex® Styx Elite er en stærk og meget stabil skydestok, som du kan bruge til liggende, siddende, knælende og stående skydning uden køb af ekstra tilbehør. (Dog anbefaler vi fortsat brug af Single Leg til skydestokken for endnu bedre stabilitet). Det unikke design gør, at du får en solid støtte til afgivelse af dine skud og derved mindsker risikoen for anskydninger.

Brug Viper-Flex® Styx Elite til Pürsch, anstandsjagt, trykjagt, drivjagt, som støtte for din håndkikkert under jagten eller som et-benet eller to-benet skydestok.

Clip Grips
Der medfølger Clip Grips til skydestokken. Clip Grips er profilhåndtag, der dækker de frie huller, så vindstøj fjernes. Derudover isolerer håndtagene mod varme/kulde og reducerer metalliske lyde til et minimum.

Fakta om Viper-Flex® Styx Elite

  • Kan anvendes af jægere med en personhøjde på 1,20-2,10
  • Korteste længde (sammenskubbet) 115 cm
  • Nem og hurtig justering til ønsket højde
  • Vægt kun 1,15 kg
  • Fremstillet i sort eloxeret aluminium
  • Kan ligge i en våbenkuffert
  • Clip Grips medfølger

Smart og praktisk løsning når man ikke gider slæbe på en skydestok. Denne enhed fastspændes på en stok eller lignende og vupti har man stabilt skydeanlæg.

Little Sure Shot Gun Rest™ giver jægeren større nøjagtighed og forbedret sbailitet i skudafgivelsen. Når man anvender denne løsning opnår jægeren eller sportsskytten en mere afslappet skydestilling, især i skulder, overarm og håndled, så det bedre kan koncentrere sig om målet. Little Sure Shot Gun Rest er den eneste kompakte våbenstand som har skumgummiforet støtte som bedre besytter våbnet mod ridser.

Dette produkt er det mindste af sin slags på markedet, og kan opbevares i lommen eller tasken.

ANDRE KØBTE OGSÅ