Aqua2go vandværk 12V

1.899,00

Nomad 12V Aqua2go, er et lille mobilt vandværk / højtryksrenser, som er super anvendeligt til mange ting, såsom, håndvask, vask af støvler, vask af bil , rengøring af knive eller hvis du vil spule vildtet. En god, effektiv og prisfornuftig løsning. Spule hoved med mange stråle indstillings muligheder. Internt Batteri 12V, Netstik oplader, Vægt 7,7 kg, Vandtank 16 liter, Opladningstid 4 timer, Driftstid ca. 15 min på en opladning, Transport kørehjul, bærestrop til skulder, 6,5 m Slange, Vandtryk: 44 til 90 psi, Børste, 3,5 m ledning til cigaret-tænderstik, justerbar vandpistol, brugermanual

Nomad er kendt for sine mobile vandværk / højtryksrensere, som er yderst mobile. Aftagelig tank som indeholder 16 liter.
Nomad 12V kører med vandtryk på mellem 44-90 PSI , og har mange forskellige stråle indstillinger.
Der er kælet for de mindste detalje: blødt håndtag, let aftageligt tankdæksel til en spraydyse, som kan bruges til alt lige fra brusebad, når der overnattes i skove og til fjernelse af det sejeste mudder.
Hvad får du: Nomad Aqua2Go, slange, spraydysse, brusehoved, 12 V kabel og oplader til 220v-. God fornøjelse.

Hunden
De fleste jægere kender til, at efter en god jagttur, er fodtøj og især hunden rigtig beskidt. Selv med bur og måtte skal der kun én rystetur fra hunden til, før at bilen kræver en større hovedrengøring. Hvad du ønsker, er at vaske din hund, før den kommer ind i bilen og at rengøre det beskidte fodtøj, før turen hjem.

Hjortevildt/vildsvin
Flere jægere bruger Nomad højtryksvasker til rengøring af nedlagt hjortevildt/vildsvin ved et evt. maveskud, hvor det ofte er vanskeligt, at skaffe vand.

Jagthytten
Andre har stor glæde af Nomad højtryksvaskeren i jagthytten, da man undgår at generatoren skal tændes hver gang der skal skaffes vand. Med 2-3 separate tanke kan man komme langt. Flere jægere vasker ved hjælp af Nomad, større eller mindre dele af kroppen i lugtreduce sæbe for at reducere vildtes mulighed, for at få færten af menneske og derved øge jagtbyttet.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også