Fri fragt ved køb over 600,- kr. 15 års erfaring 90 dages returret Prisgaranti Hurtig levering - 1-2 dage

Letvægts høreværn, som lukker alle farlige lyde ude.  

Mulighed for at jusetere lyden på hvert øre, kan med fordel anvendes til at forstærke lyd når dyr nærmer sig.

Let og behageligt at have på.

Med en lille skrueknap på hvert øre, kan du justere lyden op og ned.

299,00
-15%

Beskyt din hørelse med dette elektroniske høreværn, specielt udviklet til jægere. Med lav vægt, god komfort, flad profil og udskiftelige orange og grønne skaller er Sport Tac særdeles populær.

1.099,00
1.299,00
Du sparer: 200,00

Et specielt høreværn til børn i alderen 0-7 år. Børn har behov for ekstra beskyttelse over for skadelige, høje lyde. Da de har en overordentlig følsom hørelse.

279,00

Peltor Protac Hunter er en nyhed som udover at beskytte hørelse ved skud også giver mulighed for at forstærke svage lyde omrking dig. Meget velegnet til jægeren som sidder meget på anstand. 

Mikrofoner til omgivelseslyd 
Mikrofonerne på ydersiden af kopperne opfanger den omgivende lyd med stor nøjagtighed, og lyden analyseres momentant af den indbyggede elektronik inden den når øret.

Høje lydniveauer, som geværskud, dæmpes derimod på brøkdele af et sekund inden lyden når dit øre.

ProTac Hunter er en smal model beregnet til jagt.

Elektronikken er yderligere beskyttet 
ProTac Hunter har Dual Shell Design, hvilket betyder at elektronikken kan placeres på ydersiden af koppen i stedet for på indersiden. Derved er elektronikken bedre beskyttet mod indtrængende fugt og sved.

Tilslut jagtradioen eller mobilen 
Din jagtradio eller din mobil kan, via høreværnets 3,5 mm stereo indgang, tilsluttes ProTac Hunter og ProTac Shooter så du er fuldt kommunikerbar hele tiden.

899,00
Populær

Super let og ergonomisk godt design. Elektronisk høreværn, slimlime og med indgang for MP3-afspiller. Lukker helt af for de farlige lyde. Kan samtidig indstilles så det kan forstærke de hørelse.

899,00