Fri fragt ved køb over 600,- kr. 15 års erfaring 90 dages returret Prisgaranti Hurtig levering - 1-2 dage

Med denne skydestok får du det mest optimale leje når du skal skyde. Fuld støtte op og ned og til siden. Let og enkel at anvende.
499,00

Ekstra hoved til Vanguard Quest T62, hvis du skulle komme til at knække den originale.

199,00

Primos triggerstick GEN.3  er super let, praktisk og effektiv 2 benet skydestok. Med et enkelt klik på håndtaget folder benene sig ud i den ønskede højde.

Nyt system sikrer super hurtig at kunne skifte Hoved ud eller tage det af.

Det drejbare aftagelige hoved gør at du kan bringe riflen hurtigt klar til skud. Hoved kan skrues af og der kan dermed monteres kamera udstyr m.m

1.199,00

Højdejusterbar skydestok med snap-luk system.

199,00
279,00
Højdejusterbar skydestok i metal med grøn overflade.
129,00
3 Gen. af den populære Primos Trigger Stick - Jim Shockey
Ny og forbedret udgave.
 
Betjenes med en hånd, med en greb om håndtaget og et enkelt træk i udløseren, så justeres længden på  benene. Det er genialt.  
 
Skydestok står stabilt og kan bruges både stående og siddende.  Højdejusteres fra 54-157cm
 
Skydestokkene er udstyret med en aftagelig hoved, som passer 1/4"-20 & 3/8" -16 gevind og er derfor også ideel til kameraer, udsigtskikkerter, laserafstandsmålere.
1.299,00
Med denne skydestok opnår du mere stabilitet end med traditionelle 2 benet skydestok. Let og enkel at anvende
389,00
Populær
3-i-1 skydestok med deres patenteret u formet gummihoved. Mulighed for at montere spotting scope eller digitalkamera. Denne skydestok dækker alle dine behov.
779,00

Primos triggerstick Gen.3 , er super let, praktisk og effektiv 3 benet skydestok. Med et enkelt klik på håndtaget folder benene sig ud i den ønskede højde.

Nyt system til låsning af ben, og ny hurtigt måde at tage hovedet af på.

Denne model er perfekt til siddende og liggende positioner.

Det drejbare aftagelige hoved gør at du kan bringe riflen hurtigt klar til skud. Hoved kan skrues af og der kan dermed monteres kamera udstyr m.m

1.099,00
Vanguard Quest et bens skydestok, skumforet håndtag på ben og skridsikre gummifødder. Skydestokkens aftagelige U-formet hoved har gummi foring og kan drejes 360 °, så du kan skyde fra alle vinkler. Du kan fjerne den øverste u-form og bruge skydestokken som almindeligt stativ til udsigtskikkert, videokameraer eller kameraer.
459,00